Det lönar sig att leta sista minuten hos charterbolagen

För de allra flesta är "Sista minuten" starkt förknippat med att plocka en resa till varmare breddgrader för ett riktigt bra pris som räddar plånbok och besparingar, men faktum är att charterbolagens utläggningar av resor också kan vara riktigt bra för oss utlandssvenskar. I tider av högsäsong som jag talade om i mitt inlägg härom dagen är det svårt att hitta resor till och från Sverige till acceptabla priser, och då lönar det sig ofta att kolla bolagens utbud. Speciellt då de oft erbjuder bara flygstol. Inte sällan är resorna då så billiga att det till och med kan vara värt att vaska resan åt ena hållet och bara utnyttja den andra, då det ändå blir billigare än att flyga reguljärt.
 
Ibland har bolagen även erbjudanden där hemresedatumet inte är fast, utan du kan vänta några månader med att utnyttja det. Säg att du är i Sverige i augusti, ska hem till ditt land och hittar en tur och retur några dagar senare men med hemresa utan fast datum. Du flyger hem och har sedan en bonusresa som du kan utnyttja några månader senare. Klockrent.
 
Ska du leta flygresor till och från Sverige, glöm därför inte att kasta ett öga på bolag som Fritidsresor, Ving, Airtours, Detur, Apollo och många därtill. Ett stort antal av flygportalerna som jämför priser och resor har också bevakning på såväl charter i allmänhet som sista minuten i synnerhet.

Kommentera här: